LFA

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Requirements

Get Adobe Flash player

Vinn startplats till Stockholm Trail!

Traillöpning ökar och nu lottar Löpning För Alla ut två startplatser till Stockholm Trail den 30 juni.

Stockholm_Trail_banner_copy

Majoriteten av de som joggar gör det på asfalt, och majoriteten av de arrangerade tävlingslopp som finns att delta i har också ett underlag bestående av stenmaterial och bitumen. Stockholm Trail vill erbjuda löparna något nytt och introducerar riktig terränglöpning med en smäll den 30:e juni, och med en central start vid Globen är det för vem som helst att hänga på. Nu har du chansen att vinna startplats till loppet som Löpning För Alla lottar ut (totalt är det två startplatser som lottas ut)

Nackareservatet gäller som arena och det ligger både centralt och har en omåttligt vacker natur. Tävlingsarrangörerna är stolta över att kunna erbjuda en sådan bildskön terräng, som samtidigt är tuff och tvingar deltagarna att lägga i högsta kämparväxeln.

Salomon_112

I traillöpning står naturen i fokus.

Starten går en ljus sommarkväll, den tiden på dagen då luften är som bäst. Njut av friheten och av att pusha dig själv till max. Banan är utformad så att det ska gå snabbare att springa den än att cykla den med mountainbike, så du har något rejält att bita i.

Totalt kan 1 500 personer anmäla sig, sista anmälningsdag är den 15:e juni (såvida gränsen vid det tillfället inte redan har passerats), och det finns tre olika lopp; 21 km, 10 km, och 5 km.

Stockholm Trail är en del av Salomon Trail Tour (www.salomontrailtour.se), där flertalet andra lopp runt om i Sverige ingår. Tävlingens distanser 21 km och 10 km ingår i Suunto Ambit Challenge respektive Tiger Balsam Tour där den slutlige vinnaren kan räkna hem 15 000 kronor respektive 25 000 kronor.

logga

Besök Stockholmtrail.se (www.stockholmtrail.se) för mer information och anmälan.

Hittar du djuret kan du vinna en startplats!

I filmen om Stockholmtrail finns det ett djur med i bakgrunden. Kan du se vilken?
Skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. om vilket djur som är med på filmen samt en motivering till varför du ska vinna. Tävlingen pågår till den 13 juni.

Youtubefilmen: